BONES FESTES DES DE MUMA

Foto-bones-festes
23.12.2021

El Nadal amb la família i les amistats fent Turisme Rural

Nadal és sinònim de família i d’amistat, de felicitat i d’amor, però sobretot són dates de retrobament amb les persones més properes i que més estimem. Els dinars i sopars en aquestes festes són els moments que les converses duren hores i hores. Els torrons i les neules després de l’escudella, el rostit d’ànec o els canelons fan destapar cava, vi o la ratafia que només surt aquell dia, i tot amb família i amistats.

Podem anar a casa dels pares o casa dels avis, o podem pensar en un espai que tingui els requisits per celebrar les festes amb la millor companyia. Que geogràficament sigui ideal, o simplement que tingui una llar de foc on puguem fer cagar el tió amb els més menuts davant de les flames que ens acompanyen. Òbviament, el lloc mai serà tan important com celebrar-ho amb la família i les amistats, però si ho tenim tot, el record serà millor.

I és en aquest instant on podem dir que MUMA CASA RURAL és l’espai ideal per gaudir el Nadal, el Cap d’Any o els Reis. Una cuina i menjador ampli, amb la llar de foc juntament amb l’arbre de Nadal, amb habitacions per reunir a tothom i natura per respirar el fred dels Nadals.

Ha estat un segon any complicat per la pandèmia i per les restriccions, però MUMA ha penjat el cartell de complet. Els nostres hostes han trobat a MUMA un punt de trobada i de desconnexió, un racó pel descans al bell mig de la natura del Penedès, però sobretot l’espai perfecte per gaudir del Nadal, del Cap d’Any i els Reis. Famílies i amics junts per recordar que, malgrat la pandèmia, podem continuar celebrant dinars i sopars, obrint ampolles de vi i de cava, i brindant perquè la màgia del Nadal sempre estigui amb nosaltres.

Nosaltres continuarem treballant per fer de MUMA l’espai desitjat pels nostres hostes. MUMA CASA RURAL, situada al Vendrell, dins la comarca del Baix Penedès, i a només 35 km de Tarragona i a 55 km de Barcelona, és la casa rural ideal per desconnectar, descansar i gaudir amb la família, les amistats i amb les nostres mascotes en qualsevol època de l’any.

MUMA, us desitja Bones Festes i Bon Any Nou!

RESERVA JA

Accedeix al nostre calendari de reserves i tria les dates en què gaudiràs de MUMA, la teva Casa Rural de confiança en plena naturalesa.

RESERVA