OLI MUMA

OLI MUMA, OLIS D’OLIVA VERGE EXTRA

L’OLI MUMA neix de la tradició agrícola de la família dins del projecte MUMA CASA RURAL.

De cultius d’oliveres pròpies situades al Baix Penedès i a l’Alt Camp, algunes d’elles amb més de 100 anys, hem volgut crear els nostres olis. Uns olis d’oliveres de varietat arbequina i de varietat menya.

MUMA CASA RURAL parteix del respecte amb l’entorn i la preservació del medi ambient. MUMA és un refugi de fauna salvatge on animals i natura conviuen amb els clients, i aquest espai envoltat de garrofers i boscos, de vinyes i d’oliveres, presenta un marc exemplar del que és la vegetació del mediterrani.

L’OLI MUMA és un oli d’oliva verge extra arrelat a la casa rural i al territori, i que s’obté collint les olives en una maduració correcte a dalt l’arbre, traslladades al molí al mateix dia per ser molturades amb un procés d’extracció en fred i mitjançant procediments mecànics.


OLI MUMA D’OLIVA VERGE EXTRA 100% ARBEQUINA

L’OLI MUMA D’OLIVA VERGE EXTRA 100% ARBEQUINA elaborat exclusivament amb olives arbequines és un oli fragant, afruitat i fresc, que ens transporten a l’herba o l’ametlla verda. Un verge extra que conté alts nivells d’àcids grassos linoleics i linolènics, amb múltiples beneficis per la nostra salut.

La varietat arbequina, la més estesa a Catalunya, produeix un oli delicat i elegant, i recomanat per finalitzacions de múltiples plats de la nostra gastronomia.

OLI MUMA D’OLIVA VERGE EXTRA 100% ARBEQUINA DE 5 LITRES: 29,50 €

OLI MUMA D’OLIVA VERGE EXTRA 100% ARBEQUINA DE 2 LITRES: 15,00 €


OLI MUMA D’OLIVA VERGE EXTRA 100% MENYA

L’OLI MUMA D’OLIVA VERGE EXTRA 100 % MENYA elaborat exclusivament amb olives menyes és un oli vegetatiu que en boca és picant, amarg i astringent, tot i que conserva un bon nivell de dolç. Presenta aromes secundàries de tipus vegetal i en el conjunt resulta intens amb un bon equilibri entre astringència i sensacions vegetals.

Aquesta varietat menya la trobarem a les comarques del Baix Penedès i a l’Alt Camp, i produeix un oli amb una alta proporció de polifenols, causants de l’activació dels gens antienvelliment.

OLI MUMA D’OLIVA VERGE EXTRA 100% MENYA DE 5 LITRES: 28,00 €


ELS VOLS TASTAR?

Envia’ns un missatge amb quina especialitat vols tastar i quantitat desitjada.